Friday , April 3 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Xhaudet Cakuli

Feed Subscription

Cakuli për padinë penale: NËSE KA FAJ, AI ËSHTË VETËM I IMI

Pronari i ndërmarrjes “Primus Electronics” Xhaudet Cakuli ka thënë se vetëm ai mban përgjegjësinë eventuale për atë çfarë ndodhi në atë kompani. Policia akuzoi Cakulin edhe dy persona tjerë se kanë kryer vepër penale evazion fiskal dhe mospagim të kontributeve në lidhje me veprën penale shkaktimi i falimentit të rrejshëm dhe keqpërdorimi i kompetencave në ekonomi, si dhe që dëmtuan ... Read More »

Policia: PADI PENALE KUNDËR XHAUDET CAKULIT

Xhaudet Cakuli, Dzaudet Cakuli

Punonjësit e Drejtorisë së policisë kanë ngritur padi penale kundër pesë personave – katër fizik dhe një juridik për dyshimin se me vepra penale nga fusha e krimit ekonomik kanë dëmtuar kreditorët dhe buxhetin e shtetit në vlerën e përgjithshme prej gati 1.400.000 euro (saktësisht, 1.389.958,38 euro). Siç transmeton CdM, janë ngritur paditë penale kundër XH.C. (58) nga Ulqini, bashkëthemeluesin ... Read More »

Këshilli për vetëqeverisje lokale: TETË MUAJ HESHTJE TË KËSHILLIT PARLAMENTAR

Xhaudet Cakuli, Dzaudet Cakuli

Sot janë tetë muaj prej kur organizatat joqeveritare kanë dorëzuar emrat e kandidatëve për anëtarë të Këshillit për mbrojtjen dhe zhvillimin e vetëqeverisjes lokale. Por, Këshilli për zgjedhje dhe emërime i Kuvendit komunal të Ulqinit, në krye të së cilit ndodhet Xhaudet Cakuli, funksionari i Forcës së re demokratike, për këtë gjë akoma nuk e ka sjell vendimin. Sipas Statutit ... Read More »

Turp: 150 DITË PRET KËSHILLI PËR ZHVILLIMI E VETËQEVERISJES LOKALE

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Para saktësisht pesë muajsh, më 7 gusht të vitit të kaluar, organizatat e shoqërisë civile kanë dorëzuar tetë emra kandidatësh për anëtarët e Këshillit për zhvillimin dhe mbrojtjen e vetëqeverisjes lokale. Njoftimin publik për propozimin e kandidatëve e ka shpallur Këshilli për zgjedhje dhe emërime të Kuvendit komunal të Ulqinit, në krye të së cilit është Xhaudet Cakuli. Por, as ... Read More »

OT: TË HËNËN ZGJEDHIN PASARDHËSIN E CAKULIT

Kuvendi i OT Ulqin, Skupstina TO Ulcinj

Kuvendi i Organizatës turistike të Ulqinit do të mbahet të hënën, në Sallën e vogël të komunës, me fillim në ora 11, mëson Portali Ul-info. Në këtë mbledhje do të shpallet dorëheqja e kryetarit të deritashëm të Këshillit ekzekutiv (KE) Xhaudet Cakuli, do të zgjidhet anëtari i ri i KE, e pastaj kryetari i ri i këtij trupi. Një person ... Read More »

OT: PRAPË ZGJEDHIN KRYETARIN E KËSHILLIT NË KUVEND

Kuvendi i OT Ulqin, Skupstina TO Ulcinj

Deri në fund të këtij muaji do të mbahet Kuvendi i Organizatës turistike të Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Në këtë mbledhje, siç pritet, do të miratohet plani i punës dhe buxheti i kësaj organizatë për vitin 2015. Kuvendi po ashtu do të zgjedhin kryetarin e ri të Këshillit ekzekutiv, sepse Xhaudet Cakuli, për shkak të konfliktit të interesit, ka dhënë ... Read More »

OT: CAKULI JEP DORËHEQJEN

Xhaudet Cakuli, Dzaudet Cakuli

Kryetari i deritashëm i Këshillit drejtues të Organizatës turistike të Ulqinit Xhaudet Cakuli ka dhënë dorëheqjen në këtë funksion, mëson Portali UL-info. Arsyeja për këtë vendim është konflikti i interesit, sepse Cakuli është edhe kryetar i këshillit drejtues në Ndërmarrjen publike për menaxhimin e të mirave detare. Në këtë funksion ai është zgjedhur më 13 tetor. Këshilli drejtues i Organizatës ... Read More »

Cakuli: NUK DO TË MBLEDH GATI ASGJË NGA 200 ULLINJ

Kryetari i Shoqatës së ullishtarëve “Valdanos” Xhaudet Cakuli ka thënë që koha e keqe dhe dëmtuesit kanë bërë që edhe kjo vjet për ullishtar të jetë e dobët. Ai për Portal Analitika tha që janë mbledhur shumë pak fryte, sepse kokrrat kanë rënë para se janë pjekur. “Sikur të kishte fryte këto ditë do të ishin të shkëlqyera për mbledhje, ... Read More »

Njohja për ullishtarët: CAKULI DHE SADIKU ANËTARË TË OIC

Në tubimin e mbajtur pak kohë më parë të Këshillit ndërkombëtarë për ullinj (OIC) në Split si përfaqësues të Malit të Zi në këtë organizatë me renome u zgjodhën dhe Ulqinakët Xhaudet Cakuli dhe Fatmir Sadiku. Siç thuhet në lajmërim nga ky tubim, ato do të jenë anëtarë të ri të Këshillit, me mandat deri në fund të vitit 2015. ... Read More »

Scroll To Top