Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Zenepa Lika

Feed Subscription

Nënkryetarja Lika: KRIPORJA DUHET TI KTHEHET ULQINIT

Kriporja, Solana 2

Nënkryetarja e komunës së Ulqinit Zenepe Lika ka deklaruar se fillimi i punës së pompave në Kripore paraqet hapin e parë në revitalizimin e kësaj hapësire. “Mua personalisht kjo më jep shpresë dhe simbolizon kthimin e Kripores së vjetër, punëtorëve dhe prodhimit të kripës. Kriporja duhet ti kthehet Ulqinit”, tha ajo për “Pobjeda”. Sipas fjalëve të saja, është e trishtueshme ... Read More »

Biblioteka: LAJKA LEXON MË E MIRA NË GJERMANISHT

Biblioteka

Në Bibliotekën e qytetit në Ulqin sot iu dorëzua nxënësve më të mirë të klasave përfundimtare të shkollave të mesme Diploma e gjuhës gjermane. Me këtë dokument ato mund të regjistrohen në fakultetet e Gjermanisë dhe Austrisë. Njëkohësisht është organizuar gara nacionale e leximit në gjuhën gjermane për nxënësit e shkollës fillore. Juria në të cilën ishin këshilltari gjerman për ... Read More »

Komuna: PAMJE E RE PËR PARLAMENTIN LOKAL

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Mbledhjen e parë të rregullt këshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit do ta mbajnë në hapësirë diçka më të bukur. Këto ditë në Sallën e madhe të Parlamentit lokal është vendosur foltorja dhe tavolina e re, në të cilën gjendet edhe stema e komunës. Punët rreth rregullimit të sallës i mbikëqyri nënkryetarja e komunës, arkitektja Zenepa Lika, ndërsa punimet e ... Read More »

Scroll To Top