Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Zgjedhjet lokale ne Ulqin

Feed Subscription

FORCA: PRISNIM MË SHUMË

Kryetari i Forcës së re demokratike – Forca Nazif Cungu ka deklaruar që partia e tij ka pritur të fitoi dhjetë mandate. „Kemi fituar një mandat më pak se PDS-ja, por për koalicion eventual me këtë parti është herët të flitet“, tha ai për „Pobjeda“. Sipas fjalëve të tija, kur zgjidhen këshilltarët në ndonjë komunë organet shtetërore kanë shumë mënyrë ... Read More »

Cungu: GJEKA ËSHTË PROTAGONISTI KYÇ I SHKAKTIMIT TË ZGJEDHJEVE

Kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu ka deklaruar në TV të Malit të Zi që lideri i Partisë demokratike Fatmir Gjeka është protagonisti kryesor i zgjedhjeve të parakohshme në komunën e Ulqinit. “Ai mendon që është në kulmin e fuqisë që të vij në pushtet dhe të emërohet kryetar i komunës. Për këtë arsye Gjeka i bënë të ... Read More »

Përshpejtim: MUSTAFA NJËRËN, GJEKA TJETRËN

Kuvendi, Parlamenti, Skupstina, Parlament

Kryetari i kuvendit të komunës së Ulqinit Milazim Mustafa ka deklaruar për “Pobjeda” që zgjedhjet parlamentare në Ulqin nuk do të shpallen deri në fillim të vitit tjetër. Mustafa është funksionar i Partisë demokratike, lideri i së cilës Fatmir Gjeka javën e kaluar ka deklaruar që zgjedhjet janë të pashmangshme. “Edhe ashtu jemi në vitin zgjedhor, kështu që nuk shoh ... Read More »

Elezaga në TV Teuta: FORCA TENTON TA MBAJ PUSHTETIN ME ÇDO KUSHT

Skender Elezaga, Skender Elezagic

1. ZGJEDHJE Zgjedhjet e parakohshme në Komunën e Ulqinit i pari i ka përmend Kryetari i komunës Nazif Cungu. E bëri këtë vetëm disa ditë pasi që në Kuvendin lokal, për të parën herë, pas gati dy vitesh, parashtroi Raportin e punës. Në këtë Raport puna e pushtetit lokal vlerësohet pozitivisht dhe nuk ka kurrfarë paralajmërimit për çfarëdo krize në ... Read More »

“Dnevne novine”: NË DUKJE ZGJEDHJET E PARAKOHSHME NË ULQIN

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Zgjedhjet e parakohshme lokale janë në dukje në Ulqin, shkruajnë “Dnevne novine”. Sipas informatave të kësaj gazete ditore, së shpejti pritet shpërbërja e parlamentit lokal dhe  organizimi i zgjedhjeve në mënyrë që të zgjidhet kriza disa mujore në këtë qytet. Nga Partia demokratike socialiste për DN kanë thënë që vendimin për zgjedhje do ta sjell këshilli komunal i kësaj partie. ... Read More »

Zgjedhjet në Ulqin: NË PAKETË ME PARLAMENTARET?

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Zgjedhjet lokale në Ulqin mund të mbahen në vjeshtë në paketë me parlamentaret, nëse do të jenë, tha për Portalin UL-info funksionari i lartë i njërës nga partitë në pushtet në këtë komunë. Ai tha që nuk pret që para zgjedhjeve mund të vij deri tek ndërrimi i pushtetit komunal. “Le të vendosin zgjedhësit kujt do ja besojnë udhëheqjen e ... Read More »

Scroll To Top