Monday , May 25 2020
Lajmi i fundit

Tatim i ri: VENDOSET KONTRIBUTI KOMUNAL, TË GJITHË DO TA PAGUAJNË!

vlada-crne-goreNë Mal të Zi do të vendoset tatimi i ri shtetëror – kontributi komunal, të cilin do ta paguajnë qytetarët edhe investitorët çdo muaj, propozohet në Studimin e politikës tokësore, i cili është përpiluar në kabinetin e kryeministrit Dushko Markoviq.

Komunat do të shfrytëzonin këtë instrument për realizimin e punimeve kapitale dhe do të bënin kthimin e shpenzimeve në tërësi ose pjesërisht nëpërmjet grumbullimit të tij.

Vlera e kontributit komunal nuk dihet akoma, por është dhënë metodologjia se në ç’mënyrë përcaktohet vlera monetare e kontributeve, mëson Portali Analitika.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top