Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Të dielën: GARA NË GJUAJTJEN E PIATELLAVE

Gara me Piatella 1NË kuadër te Manifestimit “Pranvera në Anë të Malit” , NP “ULQINI” në bashkëpunim me OJQ “ORA” dhe OJQ “SHEPKA” organizojnë garën në gjuajtjen e piatellave.

– Gara do të mbahet të dielën me datë 15.05.2016, në Stadiumin e Shasit .
– Gara fillon ne ora 09: 00 h,
– Te drejte pjesëmarrje kanë gjuetarët e Komunës se Ulqinit qe kanë mbi 21 vjec dhe qe e kanë të kryer Provimin e gjuetisë.
– Secili pjesëmarrës garën do ta zhvillojë me armën e vet personale.
– Municioni është i siguruare nga organizatoret,
– Pjesëmarrja kushton 10 euro për person,
– Te interesuarit duhen te lajmërohen ne hapësirat e NP “ULQINI” ose ne nr. e tel. 067/729-001 dhe OJQ “SHEPKA” në nr. 069-462-652 për ta konfirmuar pjesëmarrjen, deri me 14.05.2016.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top