Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Të dielën në Shas: KONCERTI I ANSAMBLIT „SHOTA”

Ansambli ShotaAnsambli  i famshëm kombëtar i këngëve dhe valleve “Shota” nga Prishtina do të  mbajë koncert me 25 maj në Shas. Të dielën është, përndryshe, dita qendrore e manifestimit treditor “Pranvera në Anë të Malit”, manifestimit tradicional kulturo-argëtues i cili këtë vit mbahet për të 11 herë.

Organizator i manifestimit është shoqata “Ora”, ndërsa sponsori kryesor është komuna e Ulqinit dhe Organizata turistike.

Pranvera ne AM (1)

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top