Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

Të enjten e ardhshme: PROMOVIMI I REVISTAVE “DIJA” DHE “GJON BUZUKU”

Buzuku (1)Nga shoqata e krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi është lajmëruar që të mërkurën e ardhshme do të bëhet promovimi i numrave më të ri të revistave “Dija” dhe “Gjon Buzuku”.

Pak kohë më parë nga shtypi doli numri i 11 i “Dijes” dhe numri 41 i “Gjon Buzukut”.

Promovimi i përbashkët do të mbahet në Qendër për kulturë, me 30 prill, me fillim në ora 19.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top