Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Të enjten në Malësi: EKSPOZITA FIGURATIVE E PIKTORIT QAZIM MUJA

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative “Malësia” do të organizojnë ekspozitën figurative “Refleksione” të piktorit Qazim Muja.
Ju ftojmë që të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës, të enjten, më 20 qershor 2019, ora 20:00, në QKI “Malësia” – Tuz, dhe ta pasqyroni këtë veprimtari kulturore në median Tuaj.
Ftesa 1 - zyrtare

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top