Sunday , February 17 2019
Lajmi i fundit

TË ENJTEN: PROVIMI I GJUETISË

LovLajmërojmë të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të japin provimin e gjuetisë, të cilët e kanë kryer stazhin e praktikantit, se  me datën 15.02.2018 (e enjte) do të organizohet provimi i gjuetisë në orën 09.00h në ambientet e Ndërmarrjes publike për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave, Ulqin

Të interesuarit mund të kontaktojnë këto nr:

067/729-001      067/258-608      069/527-072

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top