Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

Të hënën: SHQYRTIMI PUBLIK PËRFUNDIMTAR PËR MBROJTJEN E KRIPORES

Kuvendi Komunal i UlqinitNë Komunë të Ulqinit të hënën do të mbahet shqyrtimi publik përfundimtar për Draftin e Studimit për mbrojtjen e hapësirës së Kripores dhe Propozim Vendimi për Shpalljen e Kripores të mirë natyrore të mbrojtur.

Është paralajmëruar që kjo ngjarje të organizohet me 28.01.2019, me fillim në ora 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Për Draftin e Vendimit për shpalljen e Kripores zonë të mbrojtur “drejtues i Parkut të Natyrës “Kriporja e Ulqinit” përcaktohet Ndërmarrja Publike “Parqet Nacionale të Malit të Zi, jo më vonë se me 1 korrik të vitit 2020, deri kur Komuna e Ulqinit do të themelojë shoqërinë ekonomike të cilës do të ja besojë menaxhimin”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top