Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Të marten: FILMI PËR KRIPORE NË UNIVERSITETIN KOLUMBIJA

Solana UlcinjTë marten, me 27 mars, me fillim në ora 18:30, në Universitetin Columbija në Njujork (salli Hariman) do të mbahen prezantimi i filmit dokumentar për Kriporen e Ulqinit.

Ky film, i cili hasi në kritika shumë të mira në vend dhe jashtë, e përgatten Qendra për gazetari hulumtuese e Malit të Zi (CIN CG) dhe televizori “Vijesti”.

Është paralajmëruar që pas shfaqjes së filmit të organizohet edhe diskutimi në këtë temë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top