Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

Të mërkurën në TV Teuta: DEBATI I PARË I BARTËSVE TË LISTËS

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Debati i parë i bartësve të listave të këshilltarëve në përbërjen e ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit do të mbahet nesër mbrëma (të mërkurën) në Televizioni Teuta. Ky debat do të jetë në gjuhën shqipe, ndërsa në të njëjtin medie të shtunën do të mbahet debati në gjuhën malazeze.

Sipas Ligjit për zgjedhjen e këshilltarëve dhe deputetëve, dy debate nga 90 minuta do të organizohen dhe në shërbimin publik, në Televizorin e Malit të Zi, ndërsa njëra në Radion e Malit të Zi.

Po ashtu, pritet që dy debate (në gjuhën shqipe dhe atë malazeze) do të organizohen në Radio Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top