Tuesday , June 25 2019
Lajmi i fundit

Të Mirat Detare: NË 2018 PAGESA E TË ARDHURAVE NË BUNË, VINÇI NË KACEME

Predrag JelusicNga Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare deklaruan se në vitin e kaluar kishte probleme rreth lokacioneve dhe objekteve në Bunë.

“Por, me fushatën intensive gjatë verës dhe vjeshtës, si dhe me paralajmërimet për referencat potenciale negative për qiramarrësit të cilët nuk respektojnë kontratën, kemi arritur të paguajmë të ardhurat”, tha drejtori i këtij institucioni Predrag Jellushiq.

Ndër projektet të cilët u realizuan me sukses gjatë vitit 2018 ai përmendi edhe ndërtimin e vinçit mekanik në portin Kacema në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top