Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Të mirat detare: NË BUNË VETËM ZGJEROHEN TRIDHJETË SHTËPIZA DHE PLATFORMA

Buna, BojanaNga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare njoftuan se në lumin Buna nuk do të ketë shtëpiza të reja.

U tha se vijon procedura e mbylljes së kontratave për 35 lokalitete për të cilët qiramarrësit kërkuan zgjerimin e dimensioneve.

Në brigjet e këtij lumi ka rreth 600 shtëpiza për pushim, si dhe restorante dhe shtëpiza të peshkatarëve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top