Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

Të Mirat Detare: NË PYLLIN E PISHAVE 160 FIDANË TË RI TË PISHAVE

PYLLI I pishave, Borova sumaNga Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare njoftuan se në Pyllin e Pishave u mbollën 160 fidanë të ri të pishave.

Shtohet se janë ndërtuar mbi 200 metër të mureve prej gurit, si dhe u vendos sistemi për ujitje “pikë nga një pikë” me gjatësi 524 metër.

Çmimi i punimeve të cilët i kreu “B Projekt” nga Nikshiqi ishte rreth 30.000 euro.

Organi mbikëqyrës ishte Agjencia për Ndërtim dhe Zhvillim nga Ulqini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top