Saturday , January 19 2019
Lajmi i fundit

Të mirat detare qiramarrësve: MIRËMBANI PLAZHET PASTËR

Morsko dobroNga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare të Malit të Zi kanë apeluar tek të gjithë qiramarrësit dhe shfrytëzuesit e të mirave detare, si dhe tek vetëqeverisjet vendore me inspekcionet dhe ndërmarrjet komunale “që plazhet t’i mbajnë të pastra dhe të rregullta”.

Thuhet se në pajtim me Kontratën për shfrytëzimin e të mirave detare, qiramarrësit janë të detyruar që rendi komunal në plazhe të mirëmbahet gjatë tërë vitit, veçanërisht në periudhën dimërore.

Ato apeluan tek inspekcionet komunale lokale, si dhe tek ndërmarrjet lokale që “që pjesët që nuk janë marr me qira t’i kontrollojnë dhe t’i mirëmbajnë në gjendje të rregullt në pajtim me Kontratën për shfrytëzimin dhe dedikimin e të ardhurave nga kompensimi i shfrytëzimit të të mirave detare”, të nënshkruar në mes të kësaj ndërmarrje dhe vetëqeverisjeve vendore bregdetare.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top