Friday , August 14 2020
Lajmi i fundit

Të Mirat Detare: UJI NË ULQIN KRYESISHT ME CILËSI TË SHKËLQYER

Kvalitet vodeRezultatet e analizës së cilësisë së ujit të detit në 18 lokacione, të cilën gjatë periudhës më 23 dhe 24 korrik të vitit 2020 e bëri Instituti për Biologjinë e Detit nga Kotorri, treguan se cilësia e ujit në rivierën e Ulqinit ishte kryesisht me cilësi të shkëlqyer.

Vetëm në dy plazhe cilësia e ujit ishte e mirë.

Siç theksohet, rezultatet tregojnë se uji i detit në plazhet e Ulqinit ka cilësi shumë të mirë, gjegjësisht është e rregullt nga ana sanitare dhe e sigurt për larje dhe rekreacion.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top