Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Të Mirat Detare: UJI NË ULQIN ME CILËSI TË SHKËLQYER

 

Kvalitet Morske VodeRezultatet e analizës së cilësisë së ujit të detit e cila është bërë në 16 plazhe publike në Ulqin, kanë treguar se tek të gjithë ato cilësia e ujit të detit është K1, gjegjësisht cilësia e klasit më të lartë.

Rezultatet vërtetojnë se uji i detit në plazhet e Ulqinit ka cilësi të shkëlqyer, gjegjësisht është i rregulltë nga ana sanitare, si dhe e sigurt për larje dhe rekreacion.

Analizën e ka bërë Instituti për Biologjinë e Detit nga Kotorri nga mesi i javës së kaluar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top