Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Të premten: ANDREJ NIKOLAIDIS NË KORÇULLË

Andrej NikolaidisNë ishullin Korçullë me 3 gusht do të mbahet mbrëmja letrare me temë si TË LEXOJMË NË MËNYRË AKTIVE!

Në krahun prej guri të Kinemasë verore në këtë ishull publikut do ti prezantohet bashkëqytetari jonë Andrej Nikollaidis, shkrimtar dhe gazetar, fitues i çmimit më të rëndësishëm rajonal për letërsinë “Mesha Selimoviq” për romanin “Fjalia hungareze”, për vitin 2016.

Përndryshe, këtë festival e përkrahu rrjeti evropian TRADUKI, Ministria e Kulturës së Republikës së Kroacisë, Organizata Nacionale e Qytetit të Korçullës, ndërsa partner në projekt janë shoqata BLOCKFREI nga Vjena dhe Qendra për Kulturë Korçullë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top