Tuesday , June 18 2019
Lajmi i fundit

Të premten: “CEROVO” HAP NË ULQIN QENDRËN E RE SHITËSE

Të premten, me 23.09.2016. në ora 10, hapet Qendra e re shitëse CEROVO në Ulqin.

Qendra e re shitëse në Ulqin ju ofron:

  • përzgjedhje të madhe të pllakave, hidrosanitareve dhe pajisjeve për banjë
  • sistemet e fasadës
  • ndërtimin e thatë
  • materialet hidroizoluese
  • dyer, dysheme, laminat…
  • makina, allatë, vida
  • Pajisje për suvatim

Të premten dhe të shtunën për çdo blerje vlen zbritja prej 15 %.

Ejani dhe binduni se CEROVO është cilësia me të cilën fillon ndërtimi!

cerovo

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top