Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

Të premten dhe të shtunën: PANAIRI I ULLIRIT NË PODGORICË

Panairi i ullirit dhe i prodhimeve nga ulliri do të mbahet në qendrën tregtare Bazar në Podgoricë të premten dhe të shtunën nga ora 8 deri në 22.

Vizituesit do të kenë mundësi të degustojnë prodhimet e ullirit, si dhe ushqimet nga ulliri, të cilat do të shërbehen në restorantin “Buzz” me çmimi promovuese.bazar_foto“Qendra tregtare “Bazar” do të jetë vend ideal që në një vend të gjenden, nga njëra anë, të gjithë prodhuesit e rëndësishëm të ullirit dhe nga ana tjetër, të gjithë që dëshirojnë të vizitojnë panairin, të fitojnë informata të dobishme dhe interesante për prodhimet e ullirit, cilësisë së tyre, përdorimit dhe rëndësisë për jetën dhe shëndetin e njerëzve”, theksojnë organizatorët.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top