Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Të premten: EKSPOZITA E PIKTORIT AKADEMIK MIRKO DRAGOVIQ

Mirko DragovicNP Qendra për Kulturë, Galeria  e Arteve, 28.09.2018, 20:00 h.

Ju ftojmë të merrni pjesë në ekspozitën e Piktorit Akademik MirkoDragoviq.
Emërtimi i ekspozitës: “Kujtim”
Mirko Dragoviq  ka lindur me 1980 ne Priboj. Me prejardhje është nga Dragovica Polje – komuna e Kollashinit.
Shkollën e mesme të artit “PetarLubarda” në Cetinë e ka përfunduar në vitin 1999. Në Akademinë e Artit në Trebinje ka diplomuar në vitin 2004, drejtimi pikturë, nën udhëheqjen e Prof Marko Musoviq. Në mënyrë kolektive ka marrë pjesë në disa ekspozita, brenda dhe jashtë vendit, ndërsa individualisht ka organizuar 6 ekspozita.
Ne koloritin dhe mënyrën e punës së tij dallohen qartazi emocioni dhe dashuria për njerëzit dhe ambientin i cili e rrethon….

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top