Thursday , October 18 2018
Lajmi i fundit

Të premten: SHFAQJA E FILMIT DOKUMENTAR PËR BUNËN DHE LIQENIN E SHKODRËS

ShkodraTë premten, me 1 dhjetor, në Galerinë e arteve të Qendrës për kulturë në Ulqin do të shfaqet filmi dokumentar  “Lumi Buna dhe Liqeni i Shkodrës bashkon shtete dhe popuj”.

Ky film është pjesë e projektit “Vilajeti i Shkodrës”, i cili realizohet nga Forumi për bashkëpunim ndërkufitar, ndërsa nën patronatin e Prefekturës së Shkodrës, Komunës së Ulqinit dhe Bashkisë Shkodër.

Qëllimi i këtij filmi dokumentar është të njoftohet opinioni vendor ndërshtetëror dhe ndërkufitar mbi historinë, kulturën, pasuritë natyrore, florën dhe faunën e këtij rajoni; të sensibilizohet opinioni ndërshtetëror për mundësinë e mobilizimit të resurseve te ketij rajoni.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top