Sunday , February 17 2019
Lajmi i fundit

Të premten: VEPRIMTARI SHKENCORE ME RASTIN E 140-VJETORIT TË LIDHJES SË PRIZRENIT

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, në bashkëpunim me Akademinë e Studimeve Albanologjike – Tiranë do të shënojnë 140-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit me veprimtarinë shkencore me temë “Trevat shqiptare veriperëndimore në vitet e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit”, ditën e premte, më 22 qershor 2018, ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.
Ftesa (4)

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top