Wednesday , April 8 2020
Lajmi i fundit

Të rinjtë e PSP-së: PARTI DHURATË NË “STUDIO 55”

SNPAsociacioni i të rinjve i Partisë socialiste popullore në Ulqin, ka ftuar të gjithë qytetarët të marrin pjesë në “Parti dhuratë” në diskotekën “STUDIO 55”.

Siç theksohet në ftesë, në këtë parti për herë të parë në Ulqin do të marrin pjesë ylli regjional Ana Bebiq (personazhi i njohur nga “Operacioni Trijumf”), si dhe DJ-ët nga Ulqini Millok & Kadrok.

“Për shkak të kushteve të këqija atmosferike , koncertin e planifikuar në Plazhin e vogël është dashur ta anulojmë dhe do të mbahet sonte në diskotekën tonë të njohur “STUDIO 55”, me fillim në ora 22”, theksojnë të rinjtë e PSP-së

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top