Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Të rinjtë e SD-së: ZGJIDHET UDHËHEQËSIA E RE

SD (2)Në Ulqin të dielën u mbajt mbledhja e Rinisë së Socialdemokrateve, në të cilën u zgjodh udhëheqësia e re.

Koordinatori i deritashëm Arbër Haxhibrahimi do të jetë përfaqësues i të rinjve të kësaj parti në Ulqin, gjersa nënkryetarë do të jenë Anella Zuberoviq, Aleksandra Knezheviq dhe Albion Durakoviq.

Për sekretare të rinisë së SD-së u zgjodh Arijona Muharremoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top