Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Të shtunën aksioni në Valdanos: TË PRANISHËM ZËVENDËSKRYEMINISTRI ABAZOVIQ, MINISTRAT INJAC DHE STIJOVIQ…

Ullini (3)Aksioni i madh i pastrimit të rrugëve në Ullishtën e Valdanosit në të cilin do të marrin pjesë institucionet shtetërore dhe lokale fillon nesër.

Në fillim të aksionit të pranishëm do të jenë nënkryetari i Qeverisë së Malit të Zi Dr. Dritan Abazoviq, ministrja e mbrojtjes Dr. Olivera Injac dhe ai i bujqësisë, pylltarisë dhe ujërave Aleksandar Stijoviq.

Do të jenë të pranishëm edhe oficerët e lartë të Ushtrisë së Malit të Zi, me makinerinë e tyre.

Është paralajmëruar pjesëmarrja e organizatave të ullishtarëve nga qytetet fqinje.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top