Thursday , July 9 2020
Lajmi i fundit

Të shtunën: EKSPOZITA E PIKTURAVE TË ARTISTEVE NGA ULQINI

Vera AndrovicTë shtunën, më 7 qershor, me fillim në ora 19:30 në Qendër për kulturë në Ulqin do të hapet ekspozita e pikturave të Punëtorisë artistike për të rritur nga Ulqini. Kjo punëtori ekziston që prej vitit 2007dhe e drejtojnë dy artiste tona të njohura, Renata Mashanoviq Rijavec dhe Vahida Hasanagiq Nimanbegu.

Me piktura të veta do të prezantohen: Lilana Glenxha, Mirjana Hajdukoviq, Vera Androviq dhe Edita Nimanbegoviq.

Kjo është ekspozita e tretë me radhë e pjesëmarrëseve të kësaj punëtori.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top