Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Të shtunën: EKSPOZITË E ARTISTES NGA ULQINI BRIGITA ANTONI

Skena VeoreMe datë 19. 10. 2019 ne ora 18:00h në Galerinë e Arteve të Muzeut të Ulqinit bëhet hapja e ekspozitës autoriale te artistes Brigita Antoni. Ekspoziten mund ta shihni çdo ditë deri më 29. 10. 2019 prej 08:30h do 18:00h.

Autorja nga Ulqini ka mbaruar Fakultetin e Artit Figurativ në Cetinje dhe ka organizuar disa ekspozita personale prej te cilave përmendim: “Butesia e ekzistences” ne Atelje Dado ne Cetine (2016), “Intrige” në galerinë Centar në Podgorice (2015), “Sometimes, something…” në galerinë Sue Ryder ne Herceg Novi (2012) dhe disa ekspozita kolektive prej të cilave përmendim: “Terreni i trupit” në galerine U10 ne Beograd (2018) “Pse nuk ka artiste te medhenj meshkuj” ne galerine Miodrag Dado Đurić ne Cetine (2018), “Ekspozita e finalisteve të çmimit Milchik” në galerinë Miodrag Dado Đurić në Cetinë (2017), “Ergo Sum” në Qendren e Artit Bashkëkohor të Malit të Zi në Podgoricë (2014).

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top