Tuesday , August 14 2018
Lajmi i fundit

Të shtunën: GARA NDËRKOMBËTARE E ZAGARËVE

Zagar, Lovacki pasNdërmarrja publike për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave në bashkëpunim me Federatën kinologjike të Malit të Zi organizojnë me datën 16.09.2017 (e shtune) garën ndërkombëtare për zagaret në territorin e komunës së Ulqinit.

Ju njoftojmë se gara do të mbahet në territorin e “Qerretit” dhe në “Bishta” të Zogajve, dhe fillon në ora 07:30.

Ftohen të gjithë qytetarët e komunës së Ulqinit, gjuetarët si dhe të gjithë të interesuarit që kanë dëshirë, janë të mirëseardhur që ta ndjekin garën e cila mbahet për her të parë në komunën e Ulqinit, thuhet në njoftimin e dërguar nga drejtori i kësaj NP “Për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave” Ajet Zaga.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top