Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Të shtunën në Kala: FESTIVALI BOTËROR I HAIKU POEZISË

HaikuFestivali botëror i haiku poezisë “Natyra në sy”, mbahet këto ditë në Mal të Zi.

Në kuadër të këtij manifestimi, të shtunën me 26 gusht në Ulqin do të organizohet tryeza e rrumbullakët në temën e kontributetit të profesorit dhe shkrimtarit nga Ulqini Jevrem Hajdukoviq në popullarizimin e poezisë haiku në këto hapësira.

Ky tubim do të mbahet në Kala, nën patronatin e Qendrës për kulturë nga Ulqini.

Haiku është formë tradicionale e poezisë japoneze, tema e së cilës është natyra dhe njeriu në të, dhe e cila është përhapur në tërë botën

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top