Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Të shtunën: PËRURIMI I LIBRIT “MALËSI E MALL”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e librit “Malësi e mall” të autorit Fiqret Mujeziqi, të shtunën, më 31 mars 2018, ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

Malesi e mall

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top