Friday , May 29 2020
Lajmi i fundit

Të shtunën: PREZANTIMI I KRIJUESVE SHQIPTARË NGA ULQINI NË DURRËS

Libra, KnjigeKlubi i Shkrimtarëve Durrës në bashkëpunim me Bashkimin e Krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi, ndërsa me përkrahjen e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve, organizojnë manifestimin “Prezantimi i krijuesve shqiptarë nga Ulqini në Durrës”.

Manifestimi do të mbahet të shtunën, me 15 qershor.
PROGRAMI

1-Hapja e aktivitetit premovues nga Kryetari i Klubit të Shkrimtarëve
dhe Artistëve Durrës-Nikolla Spathari
.
2-Përshëndet pjesëmarrësit kryetari i Këshillit Kombëtar në Mal të Z
i-Faik Nika.

3- Nail Draga “Etnia dhe hapsira” -Meçan Hoxha.

4- Zuvdi Hoxhiq Berisha “Të gjithë njërzit e mij” – Nail Draga

5- Asllan Bisha “Në Safari” -Vladimir Muça.

6- Fragmente nga romani”Shtigjet e fatit” të Edita Nimanbegut-Agim Bajrami.

7- Gani Karamanaga”Në derë të oborrit”-Naim Kërçuku.

8- Hajro Ulqinaku “Kapidan Xhela”- Rifat Plaku

9- Bashkimi i Krijuesve në Mal të Zi- Gani Karamanaga

10-Përshëndje – Zihni Beqirit, kryetar I Shoqatës “Ulqini” Durrës.

11- Fjala e mbylljes – Nikolla Spathari.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top