Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Tenderi për dy shkolla: RIKONSTRUKTIMI FILLON VITIN E ARDHSHËM

shkolla e mesme Ulqin, srednja skola UlcinjNë vijim është tenderi për para kualifikim për zgjedhjen e ofertuesit për rikonstruktimin dhe adoptimin e dy instituteve arsimore në Ulqin: një shkolle fillore dhe Shkollës së mesme “Vëllazërim bashkim”. Fillimi i punimeve pritet vitin e ardhshëm është thënë nga Qeveria malazeze.

Mjetet për rikonstruktim janë siguruar në bazë të kontratës për kredi dhe kontribut financiar të cilin Qeveria e ka nënshkruar me Bankën zhvillimore të Gjermanisë dhe Bankën botërore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top