Friday , January 15 2021
Lajmi i fundit

The Banker: ERSTE BANKA PËR TË PESTËN HERË BANKA MË E MIRË NË MAL TË ZI

Aleksa LlukiqRevista “The Banker” për të pestën herë e shpalli Erste Bankën nga Podgorica për “Bankën e vitit në Mal të Zi”.

Çmimet e kësaj reviste prestigjioze, e cila vepron në kuadër të grupimit Financial Times, këtë vit u shpallën në ceremoninë online të mbajtur me 2 dhjetor.

“Kemi nderin dhe kënaqësinë të pranojmë këtë çmim prestigjioz si dëshmi e punës tonë cilësore dhe përgjegjësisë në qasjen ndaj klientëve të prekur nga pandemia e cila u njoh edhe në komunitetin mediatik ndërkombëtarë. Erste banka vazhdoi të qëndrojë afër klientëve dhe i përkrahu duke mundësuar likuiditetin e menjëhershëm gjatë mbylljes pranverore. Duke e lëvizur përqendrimin në efektet e krizës së shkaktuar nga COVID-19 të cilët nuk janë momentale dhe as të drejtpërdrejta, vazhdojmë të ofrojmë përkrahjen e qëndrueshme përmes mekanizmave të rikonstruktimit të industrive dhe klientëve”, tha Aleksa Llukiq, drejtori ekzekutiv kryesor i Erste bankës në deklaratën e dhënë për revistën “The Banker”.

“Ky shpërblim i takon të gjithë të punësuarve të bankës dhe është shtysë që të vazhdojmë të ndërtojmë bankën udhëheqëse në Mal të Zi, me përgjegjësi dhe përkushtim”, përfundoi Llukiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top