Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

TRIBUN PUBLIKE: LEGALIZIMI I OBJEKTEVE TË NDËRTUARA NË MËNYRË TË PALIGJSHME

Aleksandar DabovicMe rastin e zbatimit të Ligjit për planifikim dhe ndërtim, Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit organizon diskutim publik mbi temën: legalizimi i objekteve të ndërtuara në mënyrë të paligjshme.
Njoftojmë të gjithë të interesuarit për mbajtjen e tribunes publike e cila do të mbahet më 30.05.2018, të mërkurën në 11:00 ora në Sallën e madhe të Komunës së Ulqinit, në katin e parë.

Me respekt,
SEKRETAR,
arh. Aleksandar Daboviq, ing. i dipl.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top