Thursday , October 22 2020
Lajmi i fundit

Tryeza e rrumbullakët për PHU-në: “KUJDES ME HAPËSIRËN”

Protesta ne AdeNë organizim të “Mogul-it” dhe “Green Home-it” nesër në hotelin Otrant, me fillim në ora 10, do të organizohet tryeza e rrumbullakët rreth Draftit të Planit hapësinor-urbanistik (PHU) të Ulqinit deri në vitin 2020 me emrin “Kujdes me hapësirën”.

Është paralajmëruar pjesëmarrja e kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka dhe e përfaqësuesve të Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, si dhe tridhjetë persona nga profesioni, politika dhe sektori civil.

Është parashikuar që për zonën e Liqenit të Shasit të flas Azra Vukoviq, rreth zonës së Plazhit të madh dhe Port Milenës Xhelal Hoxhiq, ndërsa për Valdanos do të flas Xhemal Peroviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top