Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Turizëm: SEZONI NIS PËR NJË MUAJ

Plazhi i vogel 09.06.2016Moti jostabil, fokusi në tregjet regjionale, fillimi i Kampionatit evropian në futboll dhe muaji i Ramazanit, janë disa nga faktorët të cilët ndikuan që parasezoni në Ulqin është mjaft më i dobët se vjet.

Fotografia e cila sot mund të shihet në Plazh të vogël flet mjaftueshëm për këtë gjë.

Punëtorët turistik shpresojnë se sezoni i vërtet këtë vit do të fillojë më 8 korrik, gjegjësisht menjëherë mbas Bajramit të Ramazanit.

Mirëpo, ajo çfarë brengos më së shumti është rënia evidente e fuqisë blerëse të mysafirëve gjë që do të ndjehet në rezultatet e përgjithshme të këtij sezoni.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top