Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

Tuz: ISH KRYETARI I FDI-SË ANTON LULGJURAJ I BASHKOHET LËVIZJES QYTETARE URA

Anton Lulgjuraj 1Lëvizja Qytetare URA të premten në Tuz zgjodhi Këshillin inicues për Komunë të Tuzit.

Pjesë e këtij këshilli u zgjodhën ish kryetari i FDI-së, Anton Lulgjuraj, si dhe ish aktivisti, Besnik Gjonaj, i cili njëkohësisht emërohet edhe si koordinator i URA për Tuz.

Lulgjuraj tha se URA është e vetmja dhe e vërteta parti politike qytetare në Mal të Zi dhe ka shprehur kënaqësinë që atë ide e sheh tek udhëheqësia e asaj partie.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top