Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

TV Spot: MJETE TË NDERSHME PËR QËLLIME TË NDERSHME – KODEKS I GAZETARËVE TË MALIT TË ZI

Cinjenice su vaznu!Video klipi u krijua në kuadër të projektit “Faktet janë të rëndësishme! Gazetaria objektive dhe inovative për BE” bartës i të cilit është Qendra për Arsimim Qytetarë, ndërsa partnerët në projekt janë RTMZ dhe portali UL-info. Projekti u financua nga Bashkimi Evropian përmes Delegacionit të BE-së në Mal të Zi.

Qëllimi i video klipit është rritja e nivelit të vetëdijes së qytetarëve dhe qytetareve për rëndësinë e Kodeksit të gazetarisë me qëllim të raportimit të përgjegjshëm, të paanshëm, të besueshëm dhe të pavarur mediatik dhe të drejtës së opinionit që t’i dijë faktet!

Mjete të ndershme për qëllime të ndershme!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top