Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

TV Ul info: RASTI “K1” ISHTE LAK PËR KOMUNËN E ULQINIT


Disklajmer NEW 2

One comment

  1. K1 me koh esht dasht me e cu kyt cestje deri ne gjykaten kryesore ne “strasburg”, keshtu qe udheheqsit e komunes se ulqinit ishin vet “lak” per kyt cestje shkaku i neglizhences dhe mosdijes (keqmenaxhimit).

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top