Wednesday , January 20 2021
Lajmi i fundit

Ujësjellësi: HAXHIBETI ZGJIDHET NË POSTIN E DREJTORIT

 

fuad-haxhibeti-1Bordi i drejtorëve i “Ujësjellës dhe kanalizimi” në Ulqin në mbledhjen e mbajtur të mërkurën zgjodhi Mr. Fuad Haxhibetin në postin e drejtorit ekzekutiv me mandat katërvjeçar.

Ai është i punësuar në këtë kompani prej vitit 1988.

Haxhibeti diplomoi në Fakultetin e Ndërtimtarisë, dega hidroteknikë, në Sarajevë në vitin 1988, ndërsa studimet postdiplomike i përfundoi në Fakultetin e Shkencave Teknike në Novi Sad në vitin 2002.

Edhe më herët ishte drejtor pranë ndërmarrjes “Ujësjellës dhe kanalizimi”, si dhe në Organizatën Turistike Ulqin, ndërsa në periudhën 2014-2016 ushtroi detyrën e kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top