Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Ujësjellësi Rajonal: VIZITA E NËNKRYETARIT TË PARË TË BANKËS EVROPIANE PËR RIKONSTRUKTIM DHE ZHVILLIM

Reg 4Delegacioni i Bankës Evropiane për rikonstruktim dhe zhvillim të cilën e udhëhoqi nënkryetari i parë i Bankës Jurgen Rigterink vizitoi të martën Ujësjellësin Rajonal lidhur me negociatat përfundimtare për lëshimin e kredisë për realizimin e Projektit të zgjerimit të sistemit të ujësjellësit rajonal Bregdeti malazez.

Kjo është vizita e gjashtë e zyrtarëve të lartë të Bankës Evropiane për rikonstruktim dhe zhvillim në Ujësjellësin Rajonal në vitet e kaluara dhe paraqet misionin përfundimtar para lëshimit të aranzhimit kreditor të dedikuar për realizimin e projekteve zhvillimore të cilët Ujësjellësi Rajonal i ka konceptuar duke përcjellë nevojat zhvillimore të Bregdetit malazez.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top