Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Ulqin: AUDITI SHTETËROR DO TË KONTROLLOJË PUNËN E KOMUNËS NË VITIN 2018

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjEnti Shtetëror i Auditit kërkoi dokumentacionin nga Komuna e Ulqinit për të bërë kontrollin e financave të kësaj vetëqeverisjes vendore për vitin e kaluar, mëson Portali Ul-info.

Auditët shtetëror pas kontrollit të kryer do të publikojë raportin për rregullsinë e punës të Komunës së Ulqinit në vitin 2018.

Enti Shtetëror i Revizionit u themelua në vitin 2004 si organi më i lartë i kontrollit të menaxhimit të buxhetit dhe pronës të njësive të vetëqeverisjes vendore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top