Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

Ulqin: DITA E KOMUNËS ME 7 PRILL

Komuna e UlqinitSipas Statutit të Komunës së Ulqinit, shtuna e parë në muajin prill festohet si Dita e Komunës. Fillimi i këtij muaji simbolikisht shënon fillimin e sezonit turistik, ndërsa qyteti rikujton traditën e vet detare dhe ullishtare.

Atë ditë mbahet mbledhja solemne e Kuvendit komunal në Sallën e madhe të Qendrës për kulturë ku, përveç të tjerëve, është i pranishëm edhe presidenti i Malit të Zi.

Këtë vit e shtuna e pare është me 7 prill. Por, pas zgjedhjeve të cilët u mbajtën para gati dy muajsh Ulqini akoma nuk ka pushtet të ri lokal, nuk është zgjedh kryetari i Kuvendit të Komunës dhe nuk është miratuar buxheti për këtë vit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top