Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Ulqin: DITA INFORMUESE PËR PËRDORUESIT E PLAZHEVE

Morsko DobroNë hotelin “Mediteran” të premten u mbajt Dita Informuese për përdoruesit e plazheve.

Në këtë ngjarje u grumbulluan qiramarrësit e plazheve në territorin e Komunës së Ulqinit, të cilët në bisedë të drejtpërdrejtë me funksionarët e Të Mirave Detare, Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit, Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit Jetësor, Arkitektit të Qytetit, Komunës së Ulqinit, Organeve Inspektuese dhe Kryqit të Kuq kishin mundësi të fitojnë informata më të përafërta për kushtet e shfrytëzimit të plazheve detare.

Në këtë tubim ishin edhe përfaqësuesit e fondacionit RECAN, të cilët drejtojnë fushatën “Çdo kënaçe numërohet”(Svaka limenka se računa).

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top