Tuesday , August 4 2020
Lajmi i fundit

Ulqin: EDHE „VEPRIMTARITË KOMUNALE“ BËHEN SH.P.K.

Veprimtari komunale, Komunalne djelatnosti„Veprimtaritë Komunale“ në Ulqin nuk janë më ndërmarrje publike por u regjistruarn në Regjistrin Qendror të Shoqërive Ekonomike si shoqëri ekonomike përgjegjësi të kufizuar, pohoi për Portalin Ul-info drejtori i kësaj kompani Skender Kaleziqi.

Ai tha se në këtë mënyrë u realizua obligimi ligjor, gjegjësisht transformimi i kësaj ndërmarrje.

„Së shpejti nis riorganizimi i kompanisë dhe sistematizimi i ri i vendeve të punës“, shtoi Kaleziqi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top