Tuesday , March 31 2020
Lajmi i fundit

Ulqin: FILLOI PUNË KLUBI I VOLEJBOLLIT ULQIN

Odbojka Ulcinj, Volejboll UlqinMe përkrahje teknike dhe profesionale të Federatës malazeze të Malit të Zi dhe Klubit të volejbollit “Mërrkoti” filloi me punë klubi që do të quhet “Ulqin”.

Seleksionimi i parë i djemve dhe vajzave është bërë sipas një kriterit: që në këtë klub të fillojnë të ushtrojnë djemtë dhe vajzat të cilët me të vërtet dëshirojnë dhe duan.

Ulqinakët dhe Ulqinaket e reja stërviten në sallën e Shkollës fillore “Boshko Strugar” nën mbikëqyrjen e veçantë të trajnerëve Elvir Bajramoviq dhe Vukashin Radosheviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top