Friday , April 19 2019
Lajmi i fundit

Ulqin: PETICIONI PËR MBROJTJEN E KRIPORES NË NIVEL GLOBAL

Kriporja, Solana 1“Bashkohuni iniciativës globale për mbrojtjen e Kripores së Ulqinit dhe nënshkruani peticionin i cili fal përkrahjes së   BirdLife Europe and Central Asia dhe EuroNatur mbërriti në të gjithë këndet e botës”, apeluan nga Qendra për mbrojtjen dhe hulumtimin e shpendëve (CZIP).

Të gjithë të interesuarit mund të nënshkruajnë këtë peticion, i cili iu dërgua kryeministrit të Qeverisë malazeze Dushko Markoviq, në lidhëzën https://savesalina.net/.

“Tani vetëm na mbetet që të çojmë jo vetëm qytetarët, por tërë botën në këmbë dhe të dërgojmë mesazh të qartë që Kriporja e Ulqinit nuk do të kalojë për një natë si gripi sezonal”, tha drejtorja e kësaj organizate Jovana Janjusheviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top