Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Ulqin: TË HËNËN ZGJEDHJA E KRYETARIT TË KOMUNËS DHE ATIJ TË KUVENDIT

Kuvendi Komunal i UlqinitAleksandër Daboviq nga Partia Demokratike e Socialistëve dhe Haxhi Sulejmani nga Partia Demokratike (PD) të hënën do të zgjidhen në postin e kryetarit të Komunës, përkatësisht kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Ky vendim do të sillet në mbledhjen e Parë të rregullt të parlamentit lokal në këtë vit.

Daboviq gjatë viteve të kaluara ushtroi funksionin e arkitektit kryesor të qytetit, ndërsa Sulejmani ishte shefi i Klubit të këshilltarëve të koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“, i cili udhëhiqet nga Partia Demokratike.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top